Ilfov: Lista drumurilor la care lucrările sunt în curs de finalizare

CJ Ilfov transmite că vremea este încă favorabilă și permite constructorilor să efectueze ultimele lucrări de reabilitare și modernizare a drumurilor județene din acest an.

Pe DJ 101B se finalizează turnarea de asfalt pe raza comunei Gruiu. Pentru cei 4,7 km asfaltați în localitate cu firma câștigătoare a licitației, SAGA CONSTRUCT, CJ Ilfov plătește 4.273.361,86 lei.

Pe DJ 101B, în luna mai 2019, angajații Serviciului Județean de Întreținere Drumuri au reabilitat 8 km de drum pe raza comunei Periș, pentru care CJ a cheltuit 1.901.171,06 lei.

Pe DJ 602, pe raza localității Ciorogârla ACVATOT lucrează la construcția podețelor și a trotuarelor, după asfaltare. Lucrările de reabilitare a DJ 602 în lungime de 10 km au început în luna martie și au fost împărțite în patru tronsoane de lucru. Lucrările din comuna Ciorogârla fac parte din tronsonul I și se finalizează până la sfârșitul anului. CJ Ilfov a investit în reabilitarea DJ 602 suma de 22 milioane lei.

Tot pe DJ 602, pe tronsonul IV, pe raza orașului Buftea, PORR CONSTRUCT finalizează sensurile giratorii amenajate la intersecția DJ 602 cu strada Independentei și DJ 602 cu strada Agricultori, de asemenea după asfaltare.

De la începutul acestui an, Consiliul Județean Ilfov, prin serviciul propriu sau cu firme care au câștigat licitațiile, a modernizat și reabilitat 95 de kilometri de drumuri județene din totalul de 455.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati