Ilfov – Prima zi de sterilizări gratuite pentru pisici de rasă comună

Azi începe campania demarată în premieră de Consiliul Județean Ilfov, prin Biroul pentru Protecția Animalelor, împreună cu Animal Society și Four Paws International. Este vorba de sterilizări gratuite pentru pisici de rasă comună.

” În cazul felinelor legislația nu prevede obligativitatea sterilizărilor, așa cum se întâmplă la câinii fără pedigree. Sunt foarte multe pisici abandonate pe străzi, unele aruncate chiar la marginea drumului. Putem preveni abandonul prin sterilizare. Ne bucurăm enorm că avem posibilitatea, datorită echipei Animal Society, să realizăm o campanie de sterilizări gratuite doar pentru pisici. Îi încurajez pe ilfoveni să sune, să aleagă să se implice cu adevărat.”, a declarat Thuma Hubert, președintele CJ Ilfov.

Sterilizările se fac în baza programărilor la numărul de telefon 0751.235.009, la Clinica Animal Society din Popești Leordeni, de azi până în 25 august.

Anca Tomescu, președinte Animal Society: ”Alături de partenerii noștri de la Four Paws și de prietenii de la Consiliul Județean Ilfov, derulăm o campanie de sterilizări gratuite adresată exclusiv pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân. Pot veni la Popești de oriunde din Ilfov, nu contează unde locuiesc. S-au primit multe solicitări pentru o astfel de campanie din partea ilfovenilor și ne bucurăm sincer să vedem, alături de autorități, cetățeni responsabili, care au înțeles importanța și impactul sustenabil al sterilizării animalelor de companie.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati