Ilfov: Un bărbat a fost arestat după ce a vândut o schelă … care nu-i aparținea

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a vândut cu 5.000 de lei o schelă care aparţinea unei societăţi comerciale.

„La data 22 aprilie, în jurul orei 20,36, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag schela metalică montată la un imobil aflat în construcţie din localitatea Tunari. În cel mai scurt timp, poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, unde au depistat şi identificat trei bărbaţi, care au încărcat elementele schelei metalice într-un autovehicul”, a informat, marţi, Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov, scrie Agerpres.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi depistat alte două persoane, un bărbat de 22 ani şi o femeie, care până la sosirea organelor de Poliţie au părăsit locul faptei.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 22 de ani a indus în eroare cele trei persoane susţinând că ar fi proprietarul schelei, care aparţinea de fapt unei societăţi comerciale, cu scopul de a obţine 5.000 de lei prin vânzarea ei.

„Din cercetări a rezultat şi faptul că bărbatul de 22 de ani a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere, astfel plecând de la faţa locului până la sosirea organelor de Poliţie, împrejurare în care nu a mai încasat preţul solicitat”, a indicat sursa citată.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Otopeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul în cauză, acesta fiind prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţiştii judiciarişti efectuează cercetări în cadrul dosarului penal pentru participaţie improprie la infracţiunea de tentativă la furt, tentativă la înşelăciune şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati