Imagini cu tânărul care agresează sexual fete și adolescente în lifturi din București. Polițiștii l-au prins – VIDEO

Un tânăr de 20 de ani care a agresat o adolescentă într-un lift în Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de polițiști. Bărbatul este recidivist, eliberat din închisoare în luna iunie.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare, joi dimineață, 1 septembrie, un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală, scrie ziare.com.

O minoră de 16 ani a fost agresată sexual într-un lift din Sectorul 3 în 25 august, de un bărbat necunoscut, iar în urma percheziției efectuate acesta a fost depistat și condus la audieri.

Potrivit unor surse Ziare.com, este vorba despre Andrei Mihai Fercolo, un tânăr în vârstă de 20 de ani recidivist.

A fost în arest la domiciliu până în luna iunie a acestui an pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de agresiune sexuală. Mai exact, a agresat sexual tot într-un lift două copile, de 11, respectiv 13 ani. La vremea respectivă și el era, de asemenea, minor.

Există suspiciuni cum că nu ar fi singurele fapte de acest gen comise de tânăr, astfel că persoanele care îl cunosc sunt îndemnate să apeleze la poliție.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati