IMAGINI – cum arată Drumul Valea Largă din Sectorul 6 / Ștefan Florescu(PMP): Am ales o zi ploiasă, tocmai ca să vedeți care sunt prioritățile lui mUtU in Sectorul 6!

Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6, a prezentat pe pagina sa de facebook o filmare în care se observă problemele cu care se confruntă locuitorii din zonă din cauza stării Drumului Valea Largă – strada care trebuia să străpungă B-dul Timișoara, conform PUZ-ului aprobat in anul 2012.

  • Acesta a transmis că a ales să filmeze într-o zi ploiasă, tocmai ca să arate problemele reale cu care se confruntă cei care locuiesc în zonă, în sectorul 6, în comparație cu ”prioritătile lui mUtU care au fost și au rămas doar investițiile imobiliare, montarea de borduri, fântânile arteziene, gazonul și instalațiile de irigații pe liniile de tramvai, decât să investească 5-6 mil de euro in acest proiect mai mult decât prioritar și in interesul oamenilor…”

”Am ales o zi ploiasă, tocmai ca să vedeți care sunt prioritățile lui mUtU in Sectorul 6!

Drumul Valea LungaSuntem pe Str. Prelungirea Ghencea exact in punctul de intrare pe Drumul Valea Largă, strada care trebuia să străpungă B-dul Timișoara, conform PUZ-ului aprobat in anul 2012.

Astăzi in 2020, am rămas la stadiul de proiect și continuam să visăm intr-o minune!
Descongestionarea străzilor din aceasta zonă a Capitalei ar fi fost de bun augur pentru toți șoferii care traversează Sectorul 6 prin B-dul Timișoara, str. Valea Oltului și Prelungirea Ghencea și care pierd zilnic cel puțin o oră in trafic.

Uite cum prioritătile lui mUtU au fost și au rămas doar investițiile imobiliare, montarea de borduri, fântânile arteziene, gazonul și instalațiile de irigații pe liniile de tramvai, decât să investească 5-6 mil de euro in acest proiect mai mult decât prioritar și in interesul oamenilor…

Și nouă ce ne rămâne de făcut, decât sa ne trezim in al 12-lea ceas și sa-l azvârlim din primărie pe acest nemernic la următoarele alegeri locale!?!”, a transmis Florescu pe facebook.

Publicată de Stefan Florescu pe Duminică, 10 mai 2020

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati