IMAGINI de la petrecerea cu manele, dedicații și poliție a tinerilor din PSD, de la Sinaia; I se cere lui Ciucă să-l demită pe șeful TSD de la INA

Apar noi imagini de la petrecerea de pomină a tineretului social democrat (TSD), petrecere cu manele, dedicații și scandal în momentul în care a fost oprită vineri noaptea de polițiștii din Sinaia, după ce mai mulți cetățeni au sunat la 112 pentru a semnala gălăgia care se auzea dintr-o locație ce aparține RAAPPS. 

Se pare că petrecerea s-a tinut într-un complex detinut de Guvern cu dedicatii pentru baronii PSD si s-a incheiat dupa multe apeluri la 112 din partea locuitorilor orasului Sinaia.

Reamintim că acum cateva luni, premierul Ciucă l-a dat afară pe Secretarul general TNL, Octavian Oprea, de la ADR din cauza scandalului legat de mai multe imagini de la o petrecere a tinerilor liberali la școala de vară a TNL.

Mai mulți membri ai tineretului liberal cer premierului Ciucă să-l dea afară pe Mihai Ghigiu (presedintele TSD) din functia de presedinte al Institului National de Administratie, mergându-se pe aceleași argumente ca cele pe care le-a aplicat premierul și în cazul lui Oprea(secretar general al tinerilor liberali) din vară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati