Imagini dramatice din Turcia: Echipa de salvare a României a reușit să scoată de sub dărâmături doi adulți, copilul era decedat

Echipa României de căutare-salvare, RO-USAR, care acționează în acest moment în orașul Antakya, a reușit identificarea și recuperarea de sub dărâmături a unei familii (2 adulți și un copil). Clădirea este prăbușită complet, iar din spusele localnicilor aceasta ar fi avut 9 etaje.
Cei doi adulți sunt în viață și au fost transportați la ambulanță, însă din nefericire copilul a fost găsit decedat.
Prima misiune a echipei de căutare-salvare RO-USAR, în Turcia
În aceste momente, echipa de căutare-salvare a României se află într-o misiune de identificare și recuperare a unei familii (soț, soție și copil) surprinse sub dărâmături, în orașul Antakya.
Din informațiile pe care le avem la acest moment, părinții răspund la comunicările cu echipa noastră. Clădirea este prăbușită complet, iar din spusele localnicilor aceasta ar fi avut 9 etaje.
Salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune a intervenției echipelor venite în sprijin.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati