Imagini ”HALUCINANTE”, dezmințite de Autorități / ”SUSPECT de coronavirus, fugărit de medici prin centrul Bucureştiului”

UPDATE

Grupul de comunicare strategică

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care două persoane, dintre care una purta un costum alb, alergau, facem precizarea că acestea sunt imagini filmate de trei persoane, în scop de divertisment.

Ele au fost realizate în noaptea de 13/14 martie. Polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, în timp ce acționau în zona Piața Constituției, au observat persoanele respective care alergau si care au părăsit în viteză zona. Asigurăm cetatenii ca NU a existat niciun apel 112, nicio sesizare directă nici din partea cetățenilor și nici din partea altor unități, prin care să ni se semnaleze ca în vreo zona a Capitalei există o persoană care sa fuga de echipaje medicale. Poliția Capitalei efectuează verificări pentru a stabili dacă prin publicarea pe rețelele de socializare a acestei filmări, fără exprimarea clară a faptului ca este vorba despre o glumă, a fost încălcată legislația în vigoare.

Facem apel la cei care tratează actuala situație ca fiind un subiect de glumă, să fie responsabili și să nu inducă panică.”

Știrea inițială:

Un suspect de coronavirus a fost fugărit sâmbătă seara de medici prin Piaţa Constituţiei, din Capitală, potrivit imaginilor difuzate de România TV.

  • În imagini se vede și un echipaj de poliţie, care a ajuns în zonă cu o autospecială cu luminile aprinse.

Suspect de coronavirus fugarit de medici in centrul capitalei 😳

Publicată de Bogdan Fierbinteanu pe Sâmbătă, 14 martie 2020

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seara, potrivit România TV.

firea psd bucurestiPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că la nivelul Bucureştiului s-au petrecut mai multe astfel de cazuri.

În cazul bărbatului de faţă ar fi fost vorba despre fapul că el ar fi fost pârât de vecini că s-ar fi întors dintr-o zonă de risc.

 

Sursa: romaniatv.net

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati