VIDEO Imagini în premieră cu circulația pe noul pasaj Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu

Gabriela Firea, edilul Capitalei, a prezentat un filmuleț cu circulația pe noul pasaj Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, ”cea mai mare lucrare de infrastructură din Capitală”. Totodată, aceasta spune că următorul mare obiectiv pe care Primăria dorește să îl dea în folosință pentru bucureșteni este Podul Ciurel.

”Imagini în premieră cu circulația pe noul pasaj Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, filmate aseară, pe supralargirea la 3 benzi pe ambele sensuri și cele două poduri peste Dâmbovița. Cea mai mare lucrare de infrastructură din Capitală. Un pasaj de peste 2 km și jumătate. Funcționează și iluminatul public”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Imagini in premiera cu circulatia pe noul pasaj Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, filmate aseara, pe supralargirea la 3 benzi pe ambele sensuri si cele doua poduri peste Dambovita. Cea mai mare lucrare de infrastructura din Capitala. Un pasaj de peste 2 km si jumatate. Functioneaza si iluminatul public. O realizare pentru fluidizarea traficului din Bucuresti, greu incercat de numarul mare de masini si de peste 25 de ani in care s-a investit putin in modernizarea bulevardelor. Urmatorul mare obiectiv pe care ne dorim sa-l dam in folosinta, pentru bucuresteni este Podul Ciurel. #ContinuamImpreunaMunca#PentruOameni #Modernizare#RezultatePentruBucuresteni#MisiuneIndeplinita

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 12 iulie 2020

Primarul general al Capitalei cataloghează nodul rutier drept ”o realizare pentru fluidizarea traficului din București”, un trafic greu încercat de numărul mare de mașini.

Aceasta menționează că în ultimii 25 de ani s-a investit puțin în modernizarea bulevardelor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati