IMAGINI ȘOCANTE – FILMUL EVENIMENTULUI TRAGIC cu bărbatul care s-a aruncat dezbrăcat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 3, decedând la spital

Vă prezentăm în continuare IMAGINI ȘOCANTE cu bărbatul dezbrăcat care s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, vineri, după-amiază. Potrivit martorilor, înainte să se arunce în gol, bărbatul provocase un scandal pe palierul blocului.

Scandalagiul a recurs la tentativa de sinucidere în momentul în care a văzut că este încolțit de polițiști.

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului și provoacă distrugeri”, a anunțat Poliția București.

Vecinii au spus că bărbatul, care este posibil să fi suferit de afecțiuni psihice, era foarte agitat înainte de incident, și era înarmat cu două obiecte metalice lungi, cel mai probabil o rangă și un levier, și făcea amenințări, după care a pătruns în apartamentul în care locuia şi a refuzat să mai deschidă uşa. Mai apoi a ieșit pe balcon s-a urcat pe balustradă, și a căzut în gol. Din filmările vecinilor care au asistat îngroziți la tenntativa de sinucidere se vede clar că incidentul nu a fost un accident, el nu a alunecat, ci s-a aruncat intenționat.

Din cauza leziunilor grave suferite la impactul cu solul, bărbatul a murit la spital. 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati