Imobilul din strada Domnița Anastasia, nr. 5 va fi consolidat și restaurat cu finanțare din PNRR

Imobilul din strada Domnița Anastasia, nr. 5 va fi consolidat și restaurat cu finanțare din PNRR Componenta 5 – Valul Renovării. 

Proiectul, depus de UAT Municipiul București prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), vizează consolidarea seismică şi renovarea energetică moderată a clădirii rezidențiale multifamiliale situate în strada Domnița Anastasia, nr. 5, sector 5.

Valoarea finanțării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de 6.706.546,19 lei cu TVA, iar proiectul demarat în luna martie 2023 va fi implementat până luna martie 2026.

Clădirea situată în str. Domnița Anastasia, nr. 5, sector 5, București este o construcție cu un regim de înălțime S+P+2E și este încadrată în clasa de risc seismic RS I. A fost construită în 1890 și are o suprafață construită desfășurată de 3151.24 mp.

Imobilul este înscris pe lista monumentelor istorice, poziția 879, cod LMI B-II-m-B-19193.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei finanţat din fonduri europene prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României și din fonduri naționale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati