În acest weekend are loc ultimul turneu din circuitul de baschet 3×3, Mega Mall Streetball 2019

Peste 250 de jucători se vor afla în acest weekend la startul ultimului mare turneu din circuitul de baschet 3×3, Mega Mall Streetball 2019. Evenimentul, finanţat de Primăria Sectorului 2, se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână pe terasa Mega Mall Bucuresti – Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Sector 2 şi va include toate categoriile de vârstă.

Sâmbătă, meciurile se vor desfăşura între orele 08.00 – 20.00, iar duminică, 15 septembrie 2019, partidele se vor disputa între orele 08.00 – 19.00, fiind încheiate cu festivitatea de premiere a celor mai bune echipe.

Baschetul 3×3 se pregăteşte de prima prezenţă la Jocurile Olimpice, urmând să îşi facă debutul anul viitor la Tokyo, iar România este în acest moment într-o cursă aprigă pentru calificarea directă pe tabloul competiţional olimpic cu naţionala feminină.

Evenimentul de la Mega Mall nu se adresează doar jucătorilor înscrişi, ci tuturor celor care vor să petreacă un weekend activ pe terenul de sport.

Spectatorii vor avea parte de asemenea de acţiune, în cadrul numeroaselor concursuri cu premii, în timp ce partenerii evenimentului au pregătit o zonă specială în care atât participanţii, cât şi spectatorii îşi vor putea testa viteza de reacţie, coordonarea şi concentrarea într-un mod cu totul original.

Cele mai bune echipe din România la categoria Open Masculin se vor duela pentru un premiu în bani stabilit de organizatori şi încep drumul către finala circuitului de baschet 3×3 din anul 2020, a cărei câştigătoare se va califica în circuitul mondial FIBA 3×3 World Tour.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati