În acest weekend, autobuzele liniei 361 vor circula pe un traseu modificat

Având în vedere măsurile de restricționare a traficului rutier, în contextul desfășurării evenimentului „Străzi Deschise – București Promenadă Urbană”, în zilele de sâmbătă și duminică, pe Calea Victoriei (pe tronsonul cuprins între Piaţa Victoriei și Splaiul Independenţei), circulația auto nu va fi permisă decât la traversarea intersecțiilor cu Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia, Str. George Enescu, Str. Știrbei Vodă, Str. C.A. Rosetti, Str. Dem I. Dobrescu, Str. Ion Câmpineanu și Bd. Regina Elisabeta.

Ca urmare, în perioada menționată mai sus, linia de autobuz 361 va funcţiona pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul „Piața Unirii 2‟.

Așadar, autobuzele liniei 361 vor circula pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Complex Comercial Bǎneasa” şi Piața Victoriei, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Circulația autobuzelor nu va fi modificată pe sensul opus.

Tot în această perioadă, pe Bd. Bucureștii Noi (pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Jimbolia și Str. Subcetate) și pe Bd. Unirii (pe tronsonul cuprins ȋntre Piața Unirii și Bd. Mircea Vodă) nu vor mai fi instituite restricții de trafic, astfel că liniile de transport public care funcționează în aceste zone nu vor mai fi deviate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati