În București se va deschide cel mai mare proiect educațional din Estul Europei

Destiny Park Băneasa este cel mai mare proiect din Estul Europei. Destiny Park, un parc tematic educaţional pentru copii, își va deschide porțile pentru copii începând cu luna septembrie, dacă reglementările privind pandemia o vor permite. Investiţia este de 5 milioane de euro.

Destiny Park se va întinde pe un teren de 8.000 mp în nordul Capitalei, lângă Băneasa Shopping City.

Cel mai mare proiect educațional din Europa de Est

Copiii vor experimenta, pe rând, profesiile de pilot, medic, jurnalist, pompier sau bancher şi vor putea chiar să conducă o fabrică de ciocolată şi biscuiţi. Totul, sub supravegherea unui  personal instruit special.

Potrivit reprezentanților companiei, planurile vizează extinderea proiectului, pe termen mediu şi în alte oraşe importante ale României.

La nivel mondial, conceptul de parc educațional pentru copii nu este o noutate, principalii jucători fiind KidZania, un lanț înființat în Mexic în 1999 și care a ajuns la aproximativ 30 de unități proprii și francizate pe mai multe continente și KidzMondo, lansat în Beirut în anul 2010 de un antreprenor libanez și care mai este prezent și în țări precum Turcia, Orientul Mijlociu sau Australia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati