În ce stadiu sunt lucrările la Pasajul Doamna Ghica. Firea: Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni

Într-o postare pe pagina de Facebook, edilul Capitalei a prezentat stadiul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. Primarul General spune că progresele se văd cu ochiul liber, ”indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC”.

„Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi gata în aceasta toamnă. Progresele se vad cu ochiul liber. Nu ne oprim, indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC, politizate brutal.

Facebook: Gabriela Firea

Oamenii noștri sunt pe teren și lucrează din zori până noaptea. Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni.

Astfel, a fost finalizată o altă etapă importantă: structura și umplutura la rampa 1, dinspre Pipera.

S-au asfaltat și primii 200 de metri, de la intersecția cu Bd. Lacul Tei și până la rampă.

Au fost finalizate cele 36 de coloane aferente infrastructurii pasajului și a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale”, scrie Firea pe facebook.

Facebook: Gabriela Firea

Se lucrează intens la infrastructură

Gabriela Firea a mai prezentat pe scurt lucrările care urmează să fie făcute în următoarea perioadă în București, indiferent de ce impedimente vor apărea. Primarul General este de părere că modernizarea Capitalei este posibilă și va face orice pentru a realiza acest lucru.

„Astfel, în următoarele zile va fi posibilă eliberarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni.

De asemenea, se lucrează la infrastructura și suprastructura acestora celor două pile.

Facebook: Gabriela Firea

Radierele pentru culeea 1, pila 1 și pila 2 au fost deja executate. Suprastructura culeei 1 și pila 1 sunt finalizate. În paralel, se lucrează la radierul de la culeea 2, la suprastructura pilei 2 cât și la rampa 2.

Continuă și lucrările de la nivelul solului. Se asfaltează partea carosabilă, trotuarele, se montează stâlpii pentru iluminatul stradal”, a mai scris Firea pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati