În Sectorul 4 al Capitalei s-au aprins luminiţele de sărbători

Atmosferă de sărbătoare în Sectorul 4 al Capitalei. În această seară, patru milioane de luminiţe colorate au fost aprinse pe străzile şi în intersecţiile din sector, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, principalele artere de circulaţie, Şos. Olteniţei, Şos. Berceni, Bulevardele Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Şincai, Calea Văcăreşti, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele au fost împodobite din timp cu perdele şi ghirlande luminoase precum şi cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice.

Mai mult, ornamente speciale au fost montate şi în intersecţiile mari, în zone precum Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcăreşti, Apărătorii Patriei pentru a completa decorul de sărbătoare.

În total, patru milioane de beculeţe colorate şi peste 5.000 de instalaţii şi decoraţiuni luminoase au fost montate, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, pe bulevardele şi în intersecţiile din Sectorul 4 al Capitalei, unde vor rămâne aprinse până la începutul lunii ianuarie 2021, spre bucuria locuitorilor Sectorului 4 şi a copiilor, în special, care, în această seară, au făcut deja fotografii în decorul de poveste.

Primar Baluta„Fie ca lumina acestor sărbători să pătrundă în casele şi mai ales în sufletele tuturor românilor. Această lună este una specială, cu sărbători care ne aduc aproape de cei dragi, ne întăresc familiile, ne dau speranţă şi marchează solidaritatea, care acum este mai prezentă ca oricând şi care ne poate ajuta să depăşim momentele dificile prin care trecem”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati