În Sectorul 5 se schimbă înălțimea bordurilor pentru circulația mai accesibilă a locuitorilor

Infrastructură 5 a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a modificat înalțimea bordurilor la nivelul trecerilor de pietoni pentru a face circulația mai accesibilă.

Compania a precizat că la intersecția străzilor Nedeleanu Ion și Novaci a coborât bordurile la nivelul trecerilor de pietoni pentru a face circulația mai ușoară și mai accesibilă pentru toți, inclusiv pentru mamele cu cărucioare pentru copilași.

„La intersecția străzilor Nedeleanu Ion x Novaci, am coborât bordurile la nivelul trecerilor de pietoni pentru a face circulația mai ușoară și mai accesibilă pentru toți, inclusiv pentru mamele cu cărucioare pentru copilași.”, a menționat echipa pe pagina sa de Facebook.

Totodată, aceștia au adăugat că au reușit să facă reparații și să elimine gropile din apropierea trecerii de pietoni și că acum deplasarea în zonă se poate face mult mai ușor pentru toți locuitorii.

  • „De asemenea, am intervenit pentru reparații, eliminând gropile din apropierea trecerii de pietoni.  Acum, deplasarea în zonă este mai confortabilă pentru toată lumea!”, au conchis membrii companiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati