În ultima săptămână s-au dat 80 de sancţiuni contravenţionale de către Poliția Locală Sector 3

În ultima săptămână, acțiunile efectivelor operative din cadrul Direcției Ordine Publică și Control Sector 3 au continuat pe linia respectării normelor de salubrizare și igienizare, precum  și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Un număr de 52 de sancțiuni, în valoare de 12.700 de lei au fost aplicate în conformitate cu HCGMB nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

De asemenea, alte 28 de sancțiuni în valoare de 8.600 de lei au fost aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

S-a verificat modul de păstrare a curățeniei pe domeniul public de către posesorii de animale de companie care își plimbă patrupedele pe străzi, alei sau locuri special amenajate, de către alte persoane fizice care frecventează parcurile, miniparcurile și locurile de joacă, dar și de către agenții economici la punctele de lucru unde consumul de băuturi alcoolice, semințe sau alte produse alimentare dau un aspect neplăcut Sectorului 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati