Încă o femeie a fost atacată de câini pe Lacul Morii. Adrian Vigheciu, consilier general PSD: ”De trei săptămâni nu au făcut nimic, iar acum istoria se repetă!”

Adrian Vigheciu, consilier general PSD la Primăria Capitalei, îi acuză pe Ciprian Ciucu și pe Nicușor Dan că nu au luat nicio acțiune cu privire la prezența câinilor din zona Lacului Morii. Acesta precizează că doi câini de luptă au atacat o femeie care se plimba cu câinele ei pe digul de la Lacul Morii, zonă în care, în urmă cu mai puţin de o lună, o femeie a fost ucisă de câini.

”Este ireal ce se întâmplă: DE TREI SĂPTĂMÂNI NU AU FĂCUT NIMIC, IAR ACUM ISTORIA SE REPETĂ.

  • Nimic, nimic nu au făcut nici domnul Ciucu, nici Nicușor, nici ASPA. Nicio acțiune, nicio măsură, nici un deget ridicat. Au promis, au mimat tristețea și condoleanțele, apoi au uitat. În dulcele stil clasic, doar comunicate și populism pe social media. Pentru că asta face Sectorul 6: doarme pe laurii propagandei de Facebook.
Domnule Ciucu, performanța în administrația locală se măsoară în principal prin evitarea acestor tragedii, nu prin like-uri de la târgurile de Crăciun. Să vă fie rușine. Aștept cu nerăbdare reacția dumneavoastră. Poate tot Poliția Locală o fi de vină și acum, cine știe. La explicații nu vă întrece nimeni.
  • Tragedie după tragedie, spre înfrângerea finală. Într-o lume de bun-simț, oamenii aceștia ar fi fost istorie”, scrie consilierul pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati