Încă un deputat trage un semnal de alarmă. Gianina Șerban, AUR: „Asta e România lui Iohannis(…), o Românie mereu în doliu”

Gianina Șerban, la 8 ani de la tragedia de la Colectiv, afirmă că aceștia au fost 8 ani de nepăsare. Nu este de altfel primul politician care trage semnale de alarmă astăzi, într-un moment în care decizia în primul dosar s-a soluționat cu pedepse minime iar cel de-al doilea nu a fost încă demarat. Ar mai exista și un al treilea dosar vis-a vis de modul de intervenție punctual al pompierilor, în urma unui clip publicat de Libertatea dar care a fost îngropat până și în ochii publicului. 

„Acum 8 ani ne uitam cu toții la televizoare siderați la dezastrul de la Colectiv, un eveniment ce parcă și-a pus amprenta pe tot ceea ce înseamnă sistem medical care în loc să se facă bine, merge din ce in ce mai rău.
Până astăzi nimic nu s-a schimbat, doar niște guvernări ce-au promis mereu că nu vor mai muri oameni în spitale dar și-au pierdut viața alte zeci de persoane în incendiile din acestea.
Facilități pentru arși nici astăzi nu există care să facă față unor asemenea dezastre și ne aducem aminte doar de recentul eveniment de la Crevedia.
Din păcate asta e România lui Iohannis cu ai săi premieri, Orban, Catu, Ciucă sau Ciolacu, nu e o o Românie a lucrului bine făcut, ci o Românie mereu în doliu.
Iohannis afirma acum 8 ani că „a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze”.
Noi spunem că în România nu trebuie să moară nimeni, mai ales de mâna statului, România trebuie făcută bine!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati