Încă un incident la Pasajul Unirii după renovare. Un autocar cu 30 de copii a lovit limitatorul de înălțime

0
1265
Foto: Facebook / Daniel Băluță

Un autocar care transporta 30 de copii a lovit sâmbătă seara limitatorul de înălțime amplasat înainte de intrarea în Pasajul Unirii din Capitală, recent renovat cu 12 milioane de euro, scrie euronews.ro.

Bucăți din autocar s-au desprins și au căzut pe o mașină aflată în acel moment în trafic.

Autocarul transporta 30 de copii dintr-un ansamblu folcloric care se întorceau de la o competiție. Din primele informații, nu există victime.

Autocarul de azi are 3,80 înălțime. Șoferul a fost sancționat cu amendă de 1.305 lei pentru nerespectarea limitatorului de înălțime”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei pentru Euronews România.

Acesta este al patrulea astfel de incident care s-a produs la Pasajul Unirii.

Recent reabilitat, Pasajul Unirii le dă de furcă șoferilor de autocare și tiruri. Trei incidente au avut loc în doar două zile de la reluarea circulației prin pasaj. Primul dintre acestea s-a produs chiar la o zi după ce porțiunea subterană s-a redeschis circulației șoferilor: un autocar a rămas blocat la intrare.

12 milioane de euro pentru reabilitare

Timp de 77 de zile, circulația prin pasajul Unirii a fost închisă pentru lucrări de punere în siguranță a pasajului, prima etapă din reabilitarea acestuia. Cea de-a doua, cea mai importantă, de consolidare urmează să fie realizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.