Încă un tânăr a ajuns la spital în comă, după ce a consumat droguri la Festivalul Saga

Festivalul Saga mai face o victimă. Încă un tânăr a ajuns la spital în comă, după ce a consumat droguri la evenimentul din București. Bilanțul persoanelor care ajung pe secția de Terapie Intensivă din cauza supradozei urcă la trei.

Până acum, doi tineri au murit din cauza unei supradoze, în timpul festivalului Saga, care a avut loc la finalul săptămânii trecute în Capitală.

Alți doi participanți la eveniment sunt în state gravă, internați la Spitalul Floreasca, intubați după ce au consumat droguri.

Acum, la spital a ajuns în stare gravă un al treilea tânăr, notează Antena 3.

Peste 70 de dosare penale deschise pentru consum ori deţinere de droguri

Jandarmii bucureşteni au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, participanţilor la SAGA Festival.

Sunt cercetate 77 de fapte de natură penală pentru încălcări ale legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dar şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

”În perioada 3-4 iunie, în urma încălcării normelor legale în vigoare de către anumiţi participanţi, jandarmii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru 77 de fapte de natură penală, în urma constatării, împreună cu BCCO Bucureşti, a unor încălcări ale prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dar şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precum şi furtul calificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati