Încă zece paturi la ATI pentru bolnavii COVID-19, disponibile în București

Ministerul Transporturilor anunță că Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic CF1 Witting este operațională, aceasta având 10 paturi destinate bolnavilor cu COVID-19. Medici, asistenți și infirmieri au fost detașați pentru a asigura personalul secției.

Potrivit Ministerului Transporturilor, la eforturile de a combate pandemia COVID-19, Spitalul Witting contribuie, de marți, cu 10 paturi din secția ATI.

Din rețeaua de 15 spitale a Ministerului Transporturilor, 10 sunt unități suport COVID-19.

„Le mulțumesc medicilor, asistenților și infirmierilor care au fost detașați la Witting pentru a asigura personalul necesar”, a afirmat ministrul Cătălin Drulă, citat în comunicatul ministerului.

Ministrul și-a exprimat aprecierea și pentru sprijinul instituțional primit de la Departamentul pentru Situații de Urgență și Ministerul Sănătății.

„De asemenea, aș dori să adresez o rugăminte tuturor oamenilor: mult a fost, sperăm că puțin a rămas. Un efort susținut de respectare a măsurilor de protecție și încrederea în vaccinare reprezintă șansa noastră de a reveni la o viață normală”, a adăugat ministrul Cătălin Drulă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati