Incendiu cu scandal în Capitală: Vecinii și proprietarul apartamentului s-au luat la ceartă

0
200

Un incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Incendiul a fost lichidat și nu au fost persoane rănite, însă vecinii s-au luat la ceartă cu bărbatul care locuia în respectivul apartament și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

Incendiul a izbucnit în bucătăria unui apartament dintr-un bloc cu trei etaje situat pe strada Simu Anastasie, din București, într-o bucătărie de 20 de metri pătrați, scrie Digi24.

De vină ar fi fost o lumânare, lăsată aprinsă de bărbatul care locuia cu chirie în apartamentul cu pricina.

”Incendiul este localizat. Nu sunt persoane rănite. Acţionează trei autospeciale de stingere”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii.

Indignați de faptul că focul le-a afectat locuințele, vecinii bărbatului s-au luat la ceartă cu acesta și s-au îmbrâncit în fața blocului. În cele din urmă, bărbatul a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l imobiliza și pentru a calma spiritele.

“La acest moment, Secţia 1 Poliţie a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu ce se manifestă pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuieşte în apartamentul în cauză  a intrat in conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti, fapt pentru care a fost imobilizat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, nici în timpul incendiului, nici în timpul scandalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.