Incendiu de mare amploare în Afumați. O hală a unui depozit de electrocasnice s-a prăbușit parțial

Incendiu de mare amploare în Afumați, județul Ilfov. O hală a unui depozit de electrocasnice s-a prăbușit parțial. Pompierii se luptă de marți seara să stângă flăcările. Nu au fost raportate victime.

Incendiul de la depozitul din Afumaţi nu a fost încă stins, şase autospeciale fiind încă la faţa locului.

  • Pompierii au intervenit toată noaptea, acţiunea fiind dificilă şi periculoasă.
  • Intervenţia a implicat un grad mare de risc pentru echipajele de pompieri, din cauza prăbuşirii rapide a structurii metalice a depozitului, sub efectul temperaturilor ridicate din interior, arată sursa citată.

Arderea s-a manifestat cu o dezvoltare rapidă din cauza materialelor depozitate (produse electrocasnice), iar fumul degajat nu a prezentat un pericol pentru populaţie.

  • “Am acţionat în regim integrat alături de IPJ şi IJJ Ilfov, care ne-au sprijinit prin măsurile de ordine publică implementate, pentru accesul autospecialelor de pompieri în zona de manifestare a incendiului şi facilitarea deplasării acestora către punctele de alimentare cu apă. Coodonarea acţiunilor a fost realizată de către inspectorul şef al ISU B-IF, colonel Precup Irinel, în colaborare cu Prefectul Judeţului Ilfov, Simona Neculae”, au mai transmis pompierii.
Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la un depozit din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări de fum. Pompierii au intervenit, iniţial, cu zece autospeciale de stingere, ulterior numărul acestora ajungând la 18. Nu au fost semnalate victime. Hala s-a prăbuşit parţial, întrucât structura ei metalică a fost afectată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati