Incendiu de vegetaţie în Delta Văcăreşti. Circa 10.000 de metri pătrați sunt în flăcări/ Trafic îngreunat pe şos. Vitan-Bârzeşti – FOTO

Un incendiu de vegetație a izbucnit marți în Delta Văcărești, a anunțat ISU București-Ilfov.

UPDATE 14:50 Traficul pe şos. Vitan-Bârzeşti se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor

Traficul rutier pe şos. Vitan-Bârzeşti se desfăşoară marţi sub îndrumarea poliţiştilor Brigăzii Rutiere, având în vedere incendiul de vegetaţie din Delta Văcăreşti.

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri. Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa”, transmite Brigada Rutieră.

Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti Ilfov

Un număr de 11 autospeciale acţionează marţi pentru stingerea incendiului izbucnit în Delta Văcăreşti, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, mai spune sursa citată.

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

UPDATE 14:05 Bucureștenii au primit un mesaj RoAlert prin care au fost avertizați de incendiu și de degajările uriașe de fum.

 


Știre inițială

Un incendiu de vegetație a izbucnit marți în Delta Văcărești. Potrivit pompierilor, este afectată o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați.

La fața locului au fost trimise 4 autospeciale de stingere.

Pompierii susțin că sunt degajari mari de fum și că vântul influențează modul de manifestare a incendiului.

Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti Ilfov

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati