Incendiu la Cercul Militar din Capitală, vineri dimineață. Un bărbat a fost transportat cu arsuri la spital

Un incendiu a avut loc, vineri dimineață, la Cercul Militar din Capitală. Focul a fost stins.

“Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Național din București a izbucnit un incendiu, într-un spațiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea și o serie de cabluri telefonice.”, potrivit unui comunicat MApN.

Focul a izbucnit într-o încăpere, pe aproximativ 15 mp. Un bărbat de 46 de ani a suferit arsuri la nivelul picioarelor, fiind transportat la spital.

Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Național, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor, arată sursa citată.

Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenției, fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă.

“Pentru stingerea incendiului au intervenit, în jurul orei 03.20, și forțele ISU București-Ilfov, chemate prin apel la 112. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.35, fără a fi înregistrate pagube materiale majore.”, a completat MApN.

Potrivit sursei citate, cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București. De asemenea, la nivelul Cercului Militar Național a fost numită o comisie administrativă pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui eveniment.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati