Incendiu la un depozit cu materiale reciclabile din Chiajna. O persoană a suferit un atac de panică

Un incendiu violent a izbucnit joi dimineață la un depozit cu materiale reciclabile din Chiajna, judeţul Ilfov. În urma incidentului, o persoană a suferit un atac de panică.

Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ două sute de metri pătraţi, iar geamurile unei clădiri din vecinătate s-au spart din cauza căldurii.

La faţa locului pompierii au intervenit cu zece maşini de stingere, dar focul încă nu a fost lichidat. Primele date arată că în zonă ar fi probleme cu hidranţii, scrie stirileprotv.ro.

O persoană a suferit un atac de panică

O persoană a suferit un atac de panică, dar nu a fost transportată la spital. În clădire erau mai mulţi saci cu granule din plastic și componente de calculatoare.

„Am fost solicitați să stingem un incendiu în localitatea Chiajna. Am intervenit cu zece autospeciale și o ambulanță. La sosire echipajelor, incendiul se manifesta la o hală metalică pe o suprafață de 200 metri pătrați. Am avut o singură persoană cu un ușor atac de panică, a fost evaluată de echipajele de ambulanță, dar a refuzat transportul la spital”, a afirmat, conform RealitateaPlus, Radu Marius, maior ISU-București-Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati