Incendiu puternic la pensiune Ferma Dacilor din Tohani: Un copil şi un adult, găsiţi carbonizaţi

Un puternic incendiu a izbucnit marţi dimineaţă la pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani, din judeţul Prahova. Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă că la acest moment sunt căutate persoanele cazate la etajul clădirii. Un copil şi un adult complet carbonizaţi au fost găsiţi de către salvatori în pensiune. Conform ISU, în incintă se aflau 22 de persoane, opt fiind date dispărute. Pensiunea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, transmite agenția de presă News.ro.

În pensiune erau cazate 22 persoane: 12 persoane s-au autoevacuat, 2 persoane au fost transportate la spital cu arsuri minore,  2 victime au fost extrase decedate, 6 persoane sunt căutate în clădirea incendiată, conform datelor ISU.

Cele două persoane care au suferit arsuri au fost transportate la unitatea de Priiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti. Conform oficialilor ISU Prahova, cele două victime au arsuri minore.

Un copil complet carbonizat a fost găsit de către salvatori în zona pensiunii care a ars complet la Tohani, în judeţul Prahova.  Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, a declarat că acoperişul imobilului s-a prăbuşit în zona centrală a acestuia, iar în zonă încă ard mocnit focare ale incendiului, astfel încât accesul în zona ruinelor nu este încă posibil.

Flăcările care au cuprins pensiunea de la Tohani s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, iar acoperişul pensiunii s-a prăbuşit.
Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, a declarat la Antena 3 că salvatorii au găsit trupul carbonizat al unui copil. Conform acestuia, alte şapte persoane, între care cinci adulţi şi doi copii, sunt dispărute.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati