UPDATE Incendiu violent în București. Flăcările s-au extins la acoperişul unei clădiri învecinate / Mesajul primarului Clotilde Armand

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un spaţiu de depozitare de pe strada Jimbolia, sector 1, Bucureşti, a anunţat ISU Bucureşti – Ilfov. UPDATE: “Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgențe din cadrul DGASPC Sector 1- 0734.454.543.”, transmite primarul Clotilde Armand.

A fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere, la faţa locului fiind o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Mesajul primarului Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat rapid și a solicitat colegilor de la ADP Sector 1 să trimită mai multe cisterne de apă, deoarece există o problemă cu presiunea din hidranți. Totodată, ea le transmite celor afectați să sune la Serviciul Urgențe din cadrul DGASPC Sector 1- 0734.454.543.

  • “Incendiu violent în Sectorul 1 la un depozit de materiale de cherestea. Avem mai multe echipaje de la Poliția Locală Sector 1 care acordă sprijin pompierilor de la ISU în intervenția de la incendiul de pe strada Jimbolia. Am dat dispoziție colegilor de la ADP Sector 1 să trimită mai multe cisterne de apă, deoarece există o problemă cu presiunea din hidranți. Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgențe din cadrul DGASPC Sector 1- 0734.454.543.”, transmite, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati