Incendiul de la Constanța: MedLife oferă consiliere psihologică gratuită familiilor victimelor şi personalului medical

Pentru a veni în sprijinul celor care au suferit din cauza incendiului produs la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, familiile pacienţilor şi personalul medical afectat, MedLife va pune la dispoziţie, gratuit, servicii de consiliere psihologică, pentru a oferi tot suportul necesar celor care vor avea nevoie pentru următoarele săptămâni.

Asistenţa psihologică specializată va putea fi accesată în regim de hotline, pe baza unei programări prealabile efectuate la numărul de telefon 0241 960, număr cu tarif normal. Programările se pot face zilnic în intervalul orar 8:00 – 20:00, începând chiar de astăzi.

Echipa de specialitate care va oferi acest suport este formată din psihologi specializaţi în psihotraumatologie şi asistare psihologică, care vor fi la dispoziţia tuturor celor care au avut de suferit în urma tragediei de la Spitalul De Boli Infecţioase din Constanţa, vizaţi fiind membrii de familie ai pacienţilor răniţi sau decedaţi şi personalul medical aflat în mijlocul evenimentelor.

„Ne dorim să putem ajuta familiile victimelor să depăşească traumele psihologice suferite. Este cumplit ce s-a întâmplat acolo şi vrem să fim alături de cei care au nevoie de susţinere şi îndrumare pentru a lupta mai departe. În semn de respect pentru tot efortul depus, vrem să oferim acest sprijin de specialitate şi personalului medical din spitalul Constanţa, impactat direct de aceste evenimente nefericite. În măsura în care va fi necesar, ne arătăm disponibilitatea de a veni în completare şi cu alte acţiuni de susţinere. Credem că în astfel de momente este important să fim împreună, să fim solidari unii cu ceilalţi, ca să putem depăşi astfel de tragedii”, a declarat Mihai Marcu, Director General MedLife Group.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati