Încep controalele de noapte în Capitală. Filtre de poliție după ora 8 seara

0
730
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Prefectura Capitalei anunță intensificarea controalelor în București, pentru cel puțin o lună, începând din această seară. Astfel, va fi suplimentat numărul polițiștilor și jandarmilor din Capitală, care fac controale pentru respectarea măsurilor sanitare, după ora 20.00.

”Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus astăzi, 20 octombrie 2021, în cadrul ședinței cu reprezentanții Poliției Capitalei, ai Poliției Locale București și Jandarmeriei, intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă.”, potrivit unui comunicat de presă.

În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activitățile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului București, pentru cel puțin o lună.

Concret, prefectul municipiului București, care este președintele CMBSU (Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență), a aprobat introducerea în spațiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliția Capitalei, Poliția Locală București și Jandarmerie).

Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineața), mai spune sursa citată.

În plus, se va intensifica și verificarea pe teren a respectării normelor de către cetățeni și operatorii economici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.