Încep Dialogurile teatrale @ODEON, sezonul al II-lea

Timp de treizeci şi trei de săptămâni, în fiecare zi de marţi, ora 11:00, Teatrul Odeon a difuzat online, pe pagina de Facebook şi pe canalul propriu de YouTube, Dialoguri teatrale @ODEON, un „exerciţiu de admiraţie”, moderat de actriţa Rodica Mandache, în care actorii teatrului au fost în prim-plan.

Joia aceasta, 15 aprilie, ora 11:00, seria de emisiuni difuzate online va fi completată de noi episoade, menite să dezvăluie publicului poveştile care au definit personalităţile intervievate, fără de care teatrul şi, în special, Teatrul Odeon, nu ar fi ceea ce este.

Cel de-al doilea sezon îl are drept prim invitat pe actorul Gelu Niţu, care după trei ani de zile petrecuţi la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ (1971 – 1974) s-a alăturat, începând cu anul 1974, trupei noastre.

„Fiecare invitat înseamnă pentru mine o călătorie minunată, deloc convenţională, o călătorie care mă face, absolut de fiecare dată, să mă apropii de cel din faţa mea”, Rodica Mandache

Primul sezon al emisiunii Dialoguri teatrale @ODEON a debutat pe 23 iunie 2020 şi a fost urmărit de aproape 200.000 de oameni din întreaga lume. Episoadele sunt reunite într-un playlist dedicat şi pot fi văzute pe canalul de YouTube aici, iar pe pagina de Facebook.

Cel de-al doilea sezon se va desfăşura la Teatrul Odeon într-un cadru nou, creat de scenograful Adrian Damian. Filmarea şi montajul sunt realizate de Ioana Ilaş Bodale, iar sunetul este asigurat de Luca Achim.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati