Încep înscrierile la cursurile gratuite de dezvoltare personală în Sectorul 6

0
114
Happy schoolgirl

Prima zi de școală le aduce copiilor din Sectorul 6 șansa de a se înscrie la cursurile gratuite de abilitare și dezvoltare a personalității, organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, anunță Primăria de sector.

Sunt așteptați să participe copii și adolescenți din comunitatea noastră, care doresc să se descopere și să învețe lucruri noi într-un cadru istoric aparte, cu ajutorul unor metode de cunoaștere și dezvoltare complementare celor folosite în sistemul clasic de învățământ, mai spune sursa citată.

Jocul, activitățile de grup, mișcarea, gândirea intuitivă, descoperirea propriei personalități sunt caracteristicile acestui program pus în practică, an după an, în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, cu ajutorul unor instructori bine pregătiți, care stăpânesc tehnicile de predare și interacțiune cu copiii.

12 săli de curs pentru copii de toate vârstele

Locaţia dispune de 12 săli de curs, o curte generoasă, unde este amenajată o sală de sport multifuncțională şi un loc de joacă pentru copii. Unitatea este dotată cu mobilier modern şi aparatură de ultimă generaţie, toate acestea asigurând desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor.

Cursurile încep la începutul lunii octombrie

În număr de 12, disciplinele ce vor fi predate au fost selecționate pentru a acoperi întreaga arie de nevoi și preocupări ale tinerei generații. De la dans, gimnastică sau karate, trecând prin arte plastice, canto sau teatru și terminând cu informatică, șah, germană sau spaniolă, părinții vor avea de unde alege pentru a le oferi copiilor lor șansa de a se dezvolta și a învăța lucruri noi, într-un cadru organizat, cu program flexibil.

Cu un total de 766 de locuri, cursurile vor debuta la începutul lunii octombrie a acestui an, fiind  admiși cu prioritate copiii proveniți din familii cu situație financiară precară, care nu pot suporta cheltuielile private ale unor programe de acest tip.

Pentru a facilita procesul de înscriere, DGASPC Sector 6 a conceput un formular online, ce poate fi accesat aici.

De asemenea, actele necesare înscrierii pot fi trimise și la adresa de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com sau depuse la sediul Centrului Golescu Grant, din Aleea Țibleș nr. 64, luni, marți și joi în intervalul orar 08.30 – 16.30, miercuri între orele 08.30 – 18.00, iar vineri de la 08.30 la 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.