Începând din acest weekend, spectacolele de succes ale TNB vor fi difuzate online

Difuzarea online a unor spectacolelor de teatru din repertoriul TNB debutează începând cu data de vineri. Timp de trei zile, în fiecare week-end de aici încolo, nu doar spectatorii din Bucureşti, ci şi cei din întreaga ţară, precum şi cei de peste hotare vor putea urmări câte un spectacol de referinţă din repertoriul TNB.

Lista titlurilor propuse spre difuzare online include atât spectacole care au ţinut afişul cu mare succes în stagiunile trecute, fiind în prezent scoase din repertoriu, cât şi unele piese care se vor juca în continuare odată cu redeschiderea sălilor de teatru, aşadar un prilej de a vă stârni interesul şi de a vă invita călduros să REVENIŢI LA TEATRU, atunci când porţile se vor redeschide!

Mai multe titluri de spectacole vor fi difuzate în fiecare week-end, începând din 24 aprilie 2020.

De vineri până duminică, timp de 3 zile la rând, se va difuza acelaşi spectacol, cu câte o singură reprezentaţie pe zi: vineri de la ora 16.00, sâmbăta de la ora 18.00 şi duminica de la ora 18.00.

Difuzarea spectacolelor va fi asigurată online pe canalul de youtube http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti în sistem streaming live. Link-ul va putea fi accesat şi de pe pagina https://www.facebook.com/TNB.Ro/ . Spectacolele vor putea fi vizionate doar live, în datele şi la orele anunţate.

Va continua, în paralel, difuzarea online a Conferinţelor TNB, zilnic între orele 14.00-16.00, de asemenea pe canalul Youtube TNB.

Până la finalul acestei luni mai puteţi vedea următoarele conferinţe:

23 aprilie – Vladimir Beliş: O jumătate de veac în serviciul medicinei legale

24 aprilie – Emil Brumaru: Infernul feminin şi îngerii lui Brumaru

25 aprilie – Silvia Colfescu: Poveşti din Bucureşti – un oraş cu vocaţia supravieţuirii

26 aprilie : Silvia Colfescu la poveşti cu Anamaria Smigelschi.

În perioada imediat următoare vor fi difuzate şi alte titluri incitante, iar programul se va întinde pe toată perioada stării de urgenţă.

Difuzarea online a spectacolelor va include titluri ca: „Furtuna”, după W. Shakespeare şi „Vizita bătrânei Doamne de Durenmatt”, ambele în regia lui Alexander Morfov, „Două loturi”, adaptarea după I.L.Caragiale şi regia fiind semnate de Alexandru Dabija, „Allegro, ma non Troppo” de Ion Minulescu, regia Răzvan Popa, „Dumnezeu se îmbracă de la second-hand” de Iulian Margu, regia Ion Caramitru, „Năpasta” de I.L.Caragiale, regia Radu Afrim, „Take, Ianke şi Cadîr” de Victor Ion Popa, regia Grigore Gonţa, spectacole din cadrul programului 9G.

Primul dintre acestea, care se va difuza chiar în acest week-end (24,25 şi 26 aprilie), este „Furtuna”, după William Shakespeare, în viziunea regizorului bulgar Alexander Morfov. În rolul Prospero îl veţi vedea, într-o creaţie memorabilă, pe Ion Caramitru (desemnat de Ambasada Britanică şi Consiliul Britanic din Bucureşti drept ‘Ambasador Cultural Shakespeare’ în România, 2016 – Anul Shakespeare). Din distribuţie mai fac parte Mihai Călin, recompensat cu un premiu UNITER pentru interpretarea lui Caliban, Istvan Teglas (Ariel), Alexandra Sălceanu (Miranda), Ciprian Nicula (Ferdinand).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati