Începe a treia ediție a Marșului mașinilor eco

De la un timp ne întâlnim din ce în ce mai des în trafic cu modele noi de maşini cu motoare hibride, eco sau electrice. Se pare că în viitorul destul de apropiat, autoturismele alimentate cu combustibili tradiţionali, benzină sau motorină, vor începe să piardă teren în faţa noilor tehnologii, scrie bucurestifm.ro.

Piata autoturismelor din noua generaţie, este destul de prezentă acum în România, iar autorităţile competente şi firmele auto, înlesnesc prin diferite evenimente organizate, să aducă în faţa şoferilor frumuseţile pe patru roţi ale începutului de secol 21.

Astfel, Bucureştiul nu rămâne dator nici în acest an şi organizează sâmbătă a 3-a ediție a Marşului mașinilor eco.

Evenimentul va avea loc în parcarea Bibliotecii Naționale, de la ora 10.00, dar Marșul este adaptat la măsurile de protecție și distanțare fizică, impuse de pandemia de COVID-19.

Spectacolul automobilistic se bucură de parteneriatul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerului Culturii și Bibliotecii Naționale a României. De asemenea şi mai este susținut de ACAROM și Asociația pentru Electromobilitate.

Cei care sunt adepţii noilor maşini electrice sau hibride, unele dintre ele fiind deja prezente în traficul din Capitală, pot admira mâine branduri renumite precum Tesla, Zoe, Ford, Suzuki, Nissan sau Opel.

La Marşul maşinilor eco de mâine, vor participa secretarul de stat pentru schimbări climatice, președintele Administrației Fondului de Mediu și directorul General al Poștei Române.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati