Începe admiterea la USAMV Bucureşti

0
456

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) din Bucureşti îşi deschide porţile în perioada 3 – 25 iulie pentru înscrierea la studii de licenţă şi între 3 şi 21 iulie pentru programele de master.

USAMV scoate la concurs peste 5.000 de locuri, dintre care aproape jumătate sunt la buget.

Cei interesaţi vor avea la dispoziţie 31 de programe de studii de licenţă şi 35 de programe de master, în cele şapte facultăţi ale USAMV Bucureşti: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii şi Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

În perioada 3-25 iulie se depun dosarele pentru programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

Între 3 şi 21 iulie se face înscrierea la programul de studii Medicină Veterinară al Facultăţii de Medicină Veterinară.

Criteriile de admitere pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management şi Dezvoltare Rurală sunt:

* 70% media de la Bacalaureat;

* 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la Bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

Criteriile pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară sunt:

* 50% nota obţinută la proba scrisă, susţinută fizic;

* 50% media de la Bacalaureat

În ceea ce priveşte admiterea la studii universitare de master, perioada de înscrierea este cuprinsă între 3 şi 21 iulie pentru toate programele organizate în cele şapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti.

Criteriile de admitere:

* 10% notă obţinută la proba scrisă (eseu)/online;

* 90% media anilor de studii de licenţă

Înscrierile pentru admiterea la studii universitare de doctorat se fac în perioada 4-14 septembrie.

Criteriile de admitere:

* examen competenţe lingvistice;

* examen oral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.