Începe ce-a cincea ediţie a Festivalului Teatru sub Lună

Festivalul Teatru sub Lună, powered by InDArt, singurul festival independent de teatru în aer liber, ajunge în această vară la ediţia cu numărul 5. 

  • Evenimentul, care va avea loc în perioada tre 5-21, se va desfăşura pentru prima oară în două locaţii din Bucureşti: Quantic (Intrarea Grozăveşti) şi Teatrul InDArt (Colţei 44) cu participarea a peste 300 de artişti.

Astfel, pe perioada festivalului, bucureştenii se pot bucura de lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru şi improvizaţie, ateliere de fotografie, dezbateri culturale şi conferinţe la Teatrul InDArt, iar weekend-ul (de vineri până duminică) e rezervat pieselor de teatru şi concertelor în aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare va găzdui o expoziţie de artă contemporană.

Anul acesta vor avea loc la Quantic 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii – 5 premiere, 18 concerte de jazz, rock acustic, balade – Lansări de trupe noi,  expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume. La acestea se adaugă şi o zonă de relaxare, food-court şi spectacole stradale.

Programul complet poate fi accesat pe www.teatrusubluna.ro.

Biletele se achiziţionează online de pe www.mystage.ro, www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare în ziua evenimentului.

Abonamentul de weekend costă 105 lei, şi este valabil doar pentru unul din cele 3 weekenduri şi va fi validat în prima zi de folosinţă. Definim weekend perioada vineri-duminică.

#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spaţiu de interacţiune, comunicare şi exprimare prin intermediul artei.

Toate evenimentele organizate la sediul Teatrului InDArt sunt cu intrare liberă pe baza unei rezervări online la adresa de e-mail: contact@indart.ro.

Organizatoriul evenimentului sunt Teatrul InDArt, iar co-organizatori: Quantic, mySTAGE, RoEvents.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati