Începe curățenia de primăvară în piețele din Sectorul 1

0
124
Primăria Sectorului 1 împreună cu comercianții și producătorii care au închiriate tarabe și spații de desfacere în piețele din această zonă administrativă vor da startul joi curățeniei de primăvară în piețe.

Este vorba despre toate cele nouă piețe pe care Primăria Sectorului 1 le administrează: Piața Matache, Piața Domenii, Piața 1 Mai, Piața Aurel Vlaicu, Piața Aviației, Piața Dorobanți, Piața Amzei, Piața Mureș și Piața Pajura.

Administratorii piețelor vor lua parte activ la desfășurarea acțiunilor de curățenie, atât a tarabelor și spațiilor comerciale, cât și a zonelor de folosință comună și a  împrejurimilor acestora.

Primăria Sectorului 1 adresează rugămintea producătorilor și comercianților să se alăture campaniei de curățenie și să-și îndeplinească obligațiile cele revin conform Regulamentelor de Ordine și Funcționare ale  piețelor din această zonă administrativă.

Potrivit acestor regulamente, utilizatorii spațiilor din incinta piețelor au obligația de a menține permanent curățenia la locul de vânzare și în jurul acestuia și de a transporta gunoiul la locurile special amenajate în cadrul pieței, nerespectarea acestora atrăgând după sine și sancțiuni, inclusiv rezilierea contractului încheiat între municipalitate și utilizator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.