Începe distribuirea codurilor QR către șoferii care au locuri de parcare în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 începe distribuirea codurilor QR posesorilor de locuri de parcare de reședință din Sectorul 3. Aceste coduri urmează să fie lipite pe parbrizul mașinii pe interior.

„În Sectorul 3, pentru locurile de parcare vom avea coduri QR. Fiecare deținător de loc de parcare va primi un cod sub forma unui abțibild care va fi lipit pe parbrizul mașinii. Acestea vor fi de două feluri: pentru loc de parcare nominal (de culoare neagră) și pentru loc de parcare nenominal (de culoare roșie), dar care  au voie să parcheze în zonă. Astfel, oricine dorește poate să scaneze și să verifice ce mașini trebuie să parcheze pe acel loc. Dacă nu corespunde numărul mașinii și locul de parcare puteți suna la Dispeceratul DGPL, iar polițiștii locali vor proceda conform regulamentului de parcare din Sectorul 3, în vigoare”, a declarat primarul Robert Negoiță.

Distribuirea codurilor QR va începe de marți, 6 decembrie, anunță Primăria Sector 3.

Șoferii, anunțați prin SMS

În ultimele zile ale lunii noiembrie au fost înștiințate prin SMS persoanele care sunt așteptate să își ridice codurile QR în perioada următoare, urmând ca acestea să fie lipite pe parbrizul mașinii pe interior.

Primăria Sectorului 3 va continua să trimită SMS-uri persoanelor care sunt programate în perioada următoare în vederea obținerii codurilor QR.

„Reamintim celor care au autorizații de parcare de reședință, emise înainte de anul 2021, că trebuie să facă online reactualizarea datelor până la data de 31.12.2022”, conform sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati