Începe Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”, care va avea loc pe Calea Griviței

Spectacole de teatru jucate exclusiv de tineri artiști independenți, spectacole de dans contemporan, lansări de carte, performance-uri, prezentare de costume de teatru sunt o parte dintre evenimentele propuse la ediția a XV-a a Festivalului de Teatru Independent „Undercloud”, organizat de Fundația Calea Griviței, în perioada 13-19 iunie și susținut de Primăria Sectorului 1.

„Invităm locuitorii Sectorului 1 luni, la ora 20:00, în deschiderea festivalului, la spectacolul „Nunta” în regia lui Chris Simion, un spectacol călătorie care va începe la UNARTE (Calea Griviței nr. 28) și se va termina la Biserica Sfinții Voievozi.

Pe tot parcursul festivalului, la spectacolele care presupun achitarea de bilete, 10% din capacitatea sălii va fi rezervată exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1, iar la spectacolele care presupun intrarea pe bază de invitație, 20% din capacitatea sălii va fi rezervată exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1. Rezervarea locurilor se va face telefonic la numărul de contact al Fundației Calea Griviței, iar accesul se va efectua pe baza cărții de identitate.

În acest an, festivalul va avea loc în Sectorul 1, în perioada 13-19 iunie 2022, în următoarele locații: Teatrul Dramaturgilor, Muzeul Literaturii, Biserica Sfinții Voievozi, UNARTE, J’ai Bistrot, Black Habit și Grivița 53, precum și în spațiile adiacente de pe Calea Griviței”, a anunțat, vineri, Primăria Sectorului 1.

Mai multe detalii despre întregul festival le puteți consulta accesând site-ul oficial al evenimentului: https://www.undercloud.ro/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati