Începe Poli E-FEST – powered by Vodafone, cea mai mare competiţie de gaming din România

În perioada 26-30 aprilie 2024, POLITEHNICA Bucureşti va deveni epicentrul pasiunii pentru gaming, găzduind cea de-a doua ediţie a evenimentului Poli E-FEST – powered by Vodafone, cel mai mare campionat de jocuri video din ţară.

Cu peste 1200 de participanţi şi 5000 de vizitatori aşteptaţi, Poli E-FEST este cel mai mare eveniment de gaming din România, oferind o platformă pentru sute de elevi şi studenţi pentru a-şi demonstra abilităţile. Valoarea totală a premiilor depăşeşte suma de 22.000 de euro.

POLI E-Fest va conecta două generaţii şi va crea oportunităţi fascinante pentru tinerii pasionaţi de gaming.

Într-o lume în care gaming-ul este din ce în ce mai prezent în viaţa cotidiană a oamenilor, cifrele ne arată o creştere continuă şi impresionantă a acestei industrii. Potrivit datelor statistice, industria jocurilor video a generat venituri globale de peste 150 miliarde de dolari în 2023, iar estimările arată că acestea vor creşte în următorii ani.

Poli E-FEST – powered by Vodafone vă face cunoştinţă cu cei mai îndrăgiţi influenceri ai momentului! Fie că publicul se va conecta pe Twitch sau va fi prezent fizic, cei 4 ambasadori ai jocurilor video vor fi alături de cei prezenţi la eveniment pe tot parcursul lui.

Cu toate că gaming-ul este adesea privit ca o formă de divertisment pentru tineri, datele arată că există o diversitate surprinzătoare în rândul gamerilor. Conform unui studiu realizat recent, vârsta medie a jucătorilor de jocuri video este de aproximativ 34 de ani, iar 45% dintre aceştia sunt femei. Aceste cifre contrazic stereotipurile şi evidenţiază faptul că gaming-ul este o activitate inclusivă şi apreciată în toate categoriile de vârstă şi gen.

Până şi decizia de a alege o carieră este influenţată de jocurile pe care le jucăm încă din copilărie. Evenimentul Poli E-FEST – powered by Vodafone adună nu doar pasionaţi de gaming, ci două generaţii, elevi şi studenţi.

Cu patru ambasadori, gameri cu experienţă din România, dar şi cu un program amplu care include competiţii precum League of Legends, FC2024, Counter Strike 2 şi Brawl Stars, Poli E-FEST – powered by Vodafone se anunţă a fi un eveniment memorabil şi plin de adrenalină. Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina web oficială a Poli E-FEST – powered by Vodafone, efest.upb.ro .

Vodafone România se alătură celui mai mare campionat de jocuri video din ţară în calitate de sponsor principal, susţinând comunitatea de gaming din România. Demersul face parte din eforturile Vodafone de susţinere a tuturor românilor, inclusiv a gamerilor, şi a potenţialului lor nelimitat. Vodafone susţine toate generaţiile şi încurajează cultura gaming-ului, care reprezintă mai mult decât un hobby. POLITEHNICA Bucureşti şi Vodafone continuă astfel parteneriatul început în 2023 prin Innovation Hub, primul centru de excelenţă pentru cercetare şi dezvoltare digitală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati