Începe ridicarea maşinilor parcate neregulamentar din Sectorul 4

0
158
sursa foto: www.sectorul4live.ro

Maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 4 vor fi ridicate, iar proprietarii pot afla locaţia în care se află vehiculul lor fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro la secţiunea „verificare auto” sau telefonic la 021.9441.

„Începem ridicarea maşinilor parcate neregulamentar şi eliberăm astfel trotuarele, trecerile de pietoni, colţurile de stradă din intersecţiile cu vizibilitate redusă, precum şi intrările la spitale şi alte instituţii publice. Acţiunea va fi coordonată de colegii mei de la Poliţia Locală şi de la Direcţia Mobilitate Urbană, care vor reloca autoturismele într-una dintre următoarele parcări: Pridvorului (Palatul Copiilor), Niţu Vasile (lângă depoul STB) sau Olteniţei nr. 9 (fostul sediu al Grădinii de Sud). (…) Pentru recuperarea autoturismului, proprietarul va trebui sa achite suma totală de 300 de lei, plus TVA (ridicare, transport, depozitare), valabilă în primele 24 de ore. În afara acestui interval, suma de plată va creşte cu 50 de lei, plus TVA, pentru fiecare zi”, a scris primarul Daniel Băluţă, luni, pe Facebook.

Achitarea tarifelor poate fi realizată cash la aparatele de tip selfpay (un astfel de aparat va fi disponibil în fiecare dintre locaţiile de depozitare) sau cu cardul bancar, fie direct la operatorul prezent 24 de ore din 24 în locaţia de depozitare, fie online prin intermediul site-ului mobilitateurbana4.ro, a adăugat primarul Sectorului 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.