Începe Târgul de Valentine’s Day şi Dragobete ”Laminor Love Wonderland!”

Târgul de Valentine’s Day şi Dragobete „Laminor Love Wonderland!” începe, marţi, la Hala Laminor.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, de marţi până vineri vor fi oficiate „căsătorii pentru o zi” pentru cei interesaţi, care vor putea participa şi la o tombolă cu premii.

Tragerea la sorţi va avea loc pe 23 februarie, prima zi a celui mai mare târg naţional de nunţi, „Ghidul Miresei”, ce se va desfăşura în cadrul „Laminor Love Wonderland!”.

Cei ce doresc o căsătorie de probă trebuie să aibă 18 ani împliniţi şi să se înscrie pe platforma https://laminorwonderland.ro/?fbclid=IwAR26giuvA1a04OAiRhDJeQCwxffobpfkndr2azig7nJsrx1b96dqBwTjzkw.

Evenimentul va debuta marţi cu un număr de acrobaţie „ce va capta atenţia vizitatorilor târgului şi îi va pregăti pentru experienţe trăite la înălţime”, promit organizatorii.

În program se regăsesc concerte susţinute de Ştefan Bănică, Rock’n’Roll Band & The 50’s, marţi, de la ora 20,00, şi de Loredana & Agurida, miercuri, de la ora 20,00. În deschiderea concertelor vor cânta Dj Chill Out şi Dj Iorga, acompaniaţi de MC-ul evenimentelor, Ana Moga.

Târgul „Laminor Love Wonderland!” se va desfăşura până pe 3 martie.

Accesul în zona târgului se poate face cu metroul, la staţia Republica, dar şi cu mijloacele de transport în comun, de suprafaţă, respectiv: tramvaiul 36 şi autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109 şi N125.

Pentru cei care vor veni la târg cu maşina personală, Hala Laminor dispune de o parcare subterană de 1.700 de locuri, cu intrare din Şoseaua Industriilor, unde accesul costă 10 lei/zi. Vizitatorii sunt rugaţi să îşi lase maşinile în parcarea subterană pentru a evita aglomeraţia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati