Incident grav în Ilfov/ Doi tineri au fost sechestrați și duși într-un sat, unde au fost bătuți crunt

Doi tineri în vârstă de 17, respectiv 26 de ani au fost răpiți de trei bărbați și duși într-un sat din Ilfov, unde au fost bătuți. Altercația ar fi pornit de la faptul că adolescentul în vârstă de 17 ani l-a lovit pe unul dintre agresori cu o sticlă în zona feței.

Toată întâmplarea s-ar fi întâmplat pe data de 16 aprilie, în comuna Ștefăneștii de Jos, într-o parcare a unui supermarket, conform IPJ Ilfov. Un adolescent de 17 ani ar fi avut un conflict verbal cu unul din cei trei bărbați, apoi, în urma disputei l-ar fi lovit cu o sticlă în zona feței.

La momentul incidentului adolescentul era însoțit de un tânar în vârstă de 26 de ani care ar fi fost agresat și acesta la rândul său. Pe urmă cei doi au fost sechestrați și duși forțat în într-un alt sat din județul Ilfov, unde au fost din nou bătuți, precizează sursa citată.

Cei trei agresori, cu vârste de 18, 27 și 48 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domicliu.

Polițiștii din Voluntari continuă cercetările, pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a tuturor perosoanelor implicate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati