Incident grav la Therme. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în piscină

Un incident cumplit a avut loc în complexul Therme Bucureşti. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în piscină. Echipa de salvamari a centrului a intervenit conform protocolului de securitate și a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea echipajelor SMURD, spun reprezentanții Therme. Din păcate, medicii nu au putut salva viața tânărului.

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat, sâmbătă seară, la un centru termal din Baloteşti, victima fiind supusă fără succes manevrelor de resuscitare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Tragedia a avut loc în complexul Therme.

În urma apelului primit în jurul orei 19,48, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se că victima se afla cu un unchi la respectivul centru de recreere.

Echipajul medical care a sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul adolescentului.

„Personalul de supraveghere (echipa de salvamari) a centrului nostru a observat un tânăr de 17 ani în piscina din zona Galaxy, care nu se putea ridica la suprafața apei și a intervenit prompt, conform protocolului de securitate. Personalul de prim ajutor din cadrul complexului i-a aplicat acestuia primele măsuri de ajutor până la sosirea echipajelor SMURD. Acesta a fost preluat cu semne vitale, continuîndu-se manevrele de prim ajutor”, a declarat Andrada Șeitan, directorul de comunicare al Therme Group, scrie Gandul.ro.

În urma incidentului, a fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru a ridica trupul adolescentului, urmând să stabilească la necropsie din ce cauză a murit.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care vor stabili, după cercetarea la fața locului și audierea martorilor, ce s-a întâmplat și dacă vor fi luate măsuri legale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati