Incident grav la un bazin de înot din București. Un bărbat este acuzat de abuz sexual asupra unui minor

Un bărbat în vârstă de 58 de ani este inculpat într-un dosar pentru abuz sexual în formă continuată, asupra unui minor, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Faptele ar fi avut loc într-un bazin de înot din Capitală.

Joi, procurorii au decis reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat că a abuzat sexual în mod repetat un minor de 16 ani, în toamna lui 2022 și în primăvara anului 2023.

În 2022, în timp ce băiatul înota în bazinul unui complex sportiv din sectorul 2, București, bărbatul „a exercitat acte de natură sexuală asupra minorului”, când acesta nu era atent, conform autorităților mai sus citate.

În primăvara anului 2023, comportamentul bărbatului s-a repetat, de această dată când minorul se afla pe bancheta din spate a unei mașini staționate în parcarea complexului.

  • „Inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra aceleiași persoane vătămate minore, fără consimțământul celei din urmă”, au scris procurorii într-un comunicat.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati