Incident într-o casă de pariuri din Chiajna: un bărbat a tras cinci focuri cu un pistol cu gaze

0
277
sursa foto: Pixabay

Un bărbat de 41 de ani este cercetat sub control judiciar de poliţiştii din Ilfov după ce a tras cu un pistol cu gaze într-o agenţie de pariuri din comuna Chiajna, transmite News.ro, conform G4Media.ro. El a fost găsit în urma unor percheziţii făcute la adresa unde se ascundea.

Poliţia Judeţeană Ilfov a anunţat că vineri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut două percheziţii domiciliare, la două adrese, în cadrul unui dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ancheta a început după ce, în 3 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel 112, că un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din comuna Chiajna şi a tras 5 focuri de armă. Poliţiştii de la arme şi ai Poliţiei Oraşului Chitila l-au identificat pe suspect, un bărbat în vârstă de 41 de ani.

El a fost găsit la una dintre cele două adrese la care au avut loc percheziţii, unde se ascundea, fiind găsită şi arma – neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum şi 80 de cartuşe nepercutate, calibrul 9 mm.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar în cazul bărbatului, potrivit News.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.