Incident la metroul Bucureşti: Din tavanul staţiei Eroilor a curs apă direct pe peron

0
111

Un nou incident a avut loc la metrou, la staţia Eroilor 1, unde din tavanul staţiei a curs apă chiar în zona peronului de călători. În acest context, Metrorex a precizat că „circulaţia trenurilor nu a fost afectată iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol nicio secundă”. 

„Metrorex informează că astăzi, 12.01.2021, în zona stației de metrou Eroilor 1 au apărut infiltrații la peronul 2. Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreținere”, a precizat, într-un comunicat de presă, directorul general Metrorex, Gabriel Mocanu.
Reţeaua de metrou, construită în special în albia râului Dâmboviţa, este „peste 80% imersată”, a mai explicat reprezentantul instituției.

„În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenție, care presupun atât izolarea zonei, cât și captarea și evacuarea apelor provenite din infiltrație”, se arată în comunicatul Metrorex.

„Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare și extindere a peronului de la linia 2, precum și corespondențe cu Magistrala 5, intervenția se va face și cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea Astaldi – FCC Construccion – UTI–Activ Group”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.