Incident pe Otopeni: O femeie a fugit cu copilul ei mic pe pistă pentru a prinde un avion Tarom ce se pusese deja în mișcare – VIDEO

O femeie ce avea un copil mic cu ea a forțat ușile unei ieșiri de urgență și s-a dus pe căile de rulare ale Aeroportului Otopeni pentru a încerca să prindă un avion Tarom ce se pusese deja în mișcare.

Compania de Aeroporturi București (CNAB) a precizat că incidentul a avut loc duminică, fiind vorba de „o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), ce nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra”.

Femeia însoțită de un copil mic a forțat două uși cu încuietoare electromagnetică și a reușit să ajungă pe platforma Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni, dar a fost oprită la timp de personalul aeroportuar.

Aceasta încerca să urce în avionul TAROM care se pregătea de decolare.

Precizările TAROM

„În cursul zilei de 5 martie a.c., o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra.

Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare.

Ulterior, pasagera a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși (care au rol și de ieșire de urgență și, odată forțate, au declanșat alarma de securitate) și a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului. Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră.

Traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate iar cursa către Londra a decolat la timp”, transmit oficialii TAROM.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati